Autamme rakentamaan parhaita työpaikkoja

Suurin osa suomalaisista työtekijöistä ei pysty täyttämään omia psykologisia tarpeitaan työssään. Meidän tehtävänä on muuttaa tätä tilannetta työpaikka kerrallaan. Missiomme on Suomen parhaiden työpaikkojen rakentaminen. Kaikki lähtee siitä, että ymmärretään työntekijöiden yksilölliset tarpeet ja luodaan johtamistapa, joka palvelee näiden tarpeiden täyttymistä. Meillä jokaisella on tarve tulla arvostetuksi, osallistetuiksi ja hyväksytyksi. Lisäksi haluamme tehdä jotain, jolla on merkitystä ja jossa pystymme onnistumaan.

Kaikki tieto on kaikkien saatavilla. Lähes jokainen tietää, miten pitäisi johtaa. Esimiestyössä ei ole merkitystä mitä tiedät, vaan miten toimit. Meillä on kehitetty hyvin käytännönläheiset keinot muuttaa tätä arjen toimintaa. Sillä tavalla, että kaikki voittavat. Esimiehen johtajuus, auktoriteetti sekä kunnioitus kasvavat, samalla kun työntekijän motivaatio, sitoutuminen, aktiivinen vastuunnotto sekä lojaliteetti kasvavat. Aletaan myös tekemään enemmän, mutta väsytään vähemmän. Työn merkitys koetaan vahvana ja tavoitteisiin omistaudutaan.

Samalla menneisyyden taakoista pystytään pikku hiljaa vapautumaan, alkaa yhteinen uuden, vahvan kulttuurin rakentaminen. Jopa tehdaskulttuuri muuttuu kulttuuritehtaaksi. Suhde työhön, esimieheen ja yritykseen muuttuu. Vastuuta ottava yksilö ei näe vain ongelmia, vaan pystyy aitoon rakentavaan dialogiin. Johtajuus leviää eri organisaatiotasoille, samalla kun kulmahuoneen keskitetty valta ja päätöksenteko siirtyy historiaan. Tasapaino vastuuttamisen ja tuen välillä saa aikaan tilanteen, jossa jokainen yksilö voi kehittyä työssään ja kasvaa tärkeänä yhteisön jäsenenä, sekä tuntea voimakasta sisäistä motivaatiota.

Tämä on meidän olemassaolon tarkoitus. Tarjota työkalut yrityskulttuurin muutokseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *